INDRUKWEKKENDE INHAALRACE

  • 4 oktober 2020

Een dubbel weekend voor onze jongens. Zaterdag kwam Vince aan de start tussen de profs in Kruibeke en zondag trokken Lars en Arno ten strijden in Kasterlee. We blikken terug op een druk weekend.

Vince (foto) maakte voor de eerste keer zijn opwachting in onze kleuren in het veld. Het was meteen tegen de grote kleppers tijdens de Ethias Cross op de nieuwe omloop in Kruibeke. Vanop de 61 startplek begon hij aan zijn wedstrijd. Door een weerspannige ketting verloor Vince nog enkele plekken, maar uiteindelijk was plaats 35 het resultaat.

Ploeteren door de modder

Zijn leeftijdgenoot Arno begon zondag in dezelfde situatie aan zijn wedstrijd. “Ik werd pas als laatste naar de startrij geroepen”, blikte de oudste Van Den Broeck terug. “Het was ploeteren en drummen in de beginfase, maar na één ronde kwam ik al als zeventiende door. Geleidelijk schoof ik op. In de finale kon ik zelfs nog aansluiten bij het groepje voor de tweede plek, maar ik moest tevreden zijn met stek vier.”

Helaas naast het podium, maar een straffe beloftenwedstrijd van Arno. Lars kwam eerder op de dag in actie bij de junioren. Hij werd negende. Volgende week volgt er uitstap naar het Zwitserse Steinmaur.

Deel dit: