NIEUWE SAMENWERKING EN RENNER

  • 1 juli 2020

Het VDB Cycling Team rond de broers Arno en Lars Van Den Broeck breidt uit en vond een hoogwaardige partner voor deze zomer. Het veldritteam ging voor het wegprogramma van de beloften een samenwerking aan met het Hubo Titan Cargo Cycling Team. 

Het VDB Cycling Team verstrekte zich dit voorjaar overigens met een nieuwe naam. Vince Van den Eynde komt over van het UCI-veldritteam Tarteletto – Isorex. “De belangrijkste seizoenen als belofte staan nu voor de deur”, vertelde hij. “Bij het VDB Cycling Team krijg ik de kans om me in een familiale sfeer en zonder druk verder te ontwikkelen.”

Om die extra stap te zetten is het afwerken van een wegprogramma onmisbaar. “In deze Covid-19- tijden is dat niet vanzelfsprekend. Ik ben erg dankbaar voor de kans die Hubo Titan Cargo ons geeft om deel te nemen aan enkele interclubwedstrijden.”

Arno Van Den Broeck sluit zich volmondig aan.”Dit partnerschap zorgt ervoor dat Vince en ik als beloften een volwaardig wegprogramma kunnen afwerken. We starten in hun kleuren onder andere tijdens de Ronde van Vlaams-Brabant”, klinkt Arno tevreden. “De afgelopen weken sloten we ook aan bij hun ploegtrainingen. De sfeer én begeleiding is ongelofelijk goed. We voelden ons meteen thuis bij het team.” 

Lars Van Den Broeck zal zoals de voorgaande jaren als junior zijn zomerprogramma afwerken bij WAC Hoboken. Starten doen de mannen van het VDB Cycling Team de komende maand onder andere tijdens de oefenwedstrijden op het Circuit van Zolder en Kerniel. 

Deel dit: