SPONSORS & PARTNERS

“Zonder de steun van onze ouders, alsook van de volgende sponsors en partners zouden we deze mooie hobby niet kunnen uitoefenen op een competitief niveau. We zijn iedereen van harte dankbaar voor de steun en bijdrage die ze leveren”, aldus Arno, Vince en Lars.

HOOFDSPONSOR

Garage Special
Eric, Eddy, Boudewijn en Deborah Geentjens namen in 1992 in Wechelderzande de garage over van hun ouders, Frans Geentjens en Elisa Staes, die in 1967 de zaak hadden opgericht. Zij bouwen samen het familiebedrijf uit tot een werkplaats die zich vooral in dieselsystemen specialiseert en intussen ook ver buiten de regio een ijzersterke reputatie heeft. Hun specialiteit is Volkswagen en Mercedes, doch zijn ze perfect uitgerust om ook alle andere merken een volledige service te geven.

CO-SPONSORS

Brezan Autoparts
Brezan Autoparts is niet alleen een leverancier van auto-onderdelen, maar levert ook diensten ter ondersteuning voor het garagebedrijf. Dit maakt Brezan Automaterialen een totaalleverancier.
Schilder- & schrijnwerken Lembrechts
Het familiebedrijf Lembrechts werd in 1994 opgericht door vader Marc. Hij is tot op de dag van vandaag nog altijd een schilder in hart en nieren. Over de jaren heen groeide Lembrechts gestaag. In 2004, begonnen ze met zandstralen en schrijnwerken onder impuls van zoon Dave, die meestapte in de zaak. Steeds meer vakmannen vonden hun weg naar Lembrechts en vervolledigden het hechte team.