WINNEN OP HET MOOISTE MOMENT

  • 19 oktober 2020

Winnen is mooi. Winnen in de Grote Prijs Garage Special, onze hoofdsponsor, met een één-twee is hemels. Dat deden onze jongens afgelopen weekend in de duinen van Hechtel-Eksel. In een spurt klopte Vince Van den Eynde zijn ploegmaat Arno Van Den Broeck in de spurt.

“Ik stond op de derde rij en maakte een redelijk goede start”, blikt Vince terug. “Ik kwam tussen de 10de-15de plek door na de start en kon stelselmatig opschuiven tot ik vooraan kwam aansluiten. In de voorlaatste ronde kwam ik op kop en zo ging ik ook de laatste ronde in.”

“Ik had een kleine kloof op de achtervolgers tot ik mezelf vastreed in de laatste zandstrook. Hierdoor werd het nog spannend, maar ik kon het toch nog afmaken. Ik ben enorm blij dat ik nog eens heb kunnen winnen na een lange periode waarin ik veel gesukkeld heb. Ik ben altijd blijven doorzetten ook mede dankzij de mensen die in mij bleven geloven.”

Het was voor Vince al vier jaar geleden dat hij nog het zegegebaar kon maken. Arno werd zeer knap tweede. Eerder op de dag ging Lars Van Den Broeck al aan de haal met de vijfde stek bij de tweedejaarsjunioren.

Deel dit: